13 Mart 2007 Salı

Şirin Baba komünizmi satıyor!

Mantar Evler - Şirinköprü altinda Che Guevera tişörtleri satarken yakalanan Şirin Baba muhabirlerimizi "çok kötü şirinlemek"le tehdit etti.

Bilindiği gibi Şirinlerin orijinal ismi Smurfs, "Socialist Men Under Red Father" anlamına geliyor. İşte ileri derecedeki sosyalist bu küçük toplum babalari kabul ettikleri bu üç elma boyundaki şirin tarafından sırtından bıçaklandı.



Şirin Baba'nin sadece Che Guevera tişörtleri satmakla kalmadığı, üzerinde şirinlerin resimleri olan birçok ürünü de pazarladığı, bunlarla da kalmayıp yoldaşlarının yayın haklarını Amerika da dahil olmak üzere birçok ülkeye sattığının ortaya çıkması bu küçük şirin komünitede büyük yankı uyandırdı.



Konuyla ilgili görüştüğümüz şirinlerden Parkalı Şirin şöyle dedi: "Biz şimdiye kadar Şirin Baba'yı hep bir baba olarak şirinlemiştik. Onun davamızı bu şekilde şirinlemesi bizi çok üzdü. Şirine bacım dört gündür durmaksızın ağlıyor".

Şirinköye yakın isimlerden olan Gargamel de Şirin Baba'yı tipki kendisi gibi şirinler üzerinden para kazanmaya çalışmakla suçladı: "Şirin Baba yıllardır beni kötü adam olarak göstermeye çalışıyordu ama Şirinler'e gerçek kötülüğü yapanın kim olduğu sonunda ortaya çıktı".

Konu hakkında fikirlerini almak istediğimiz Che Guevera'ya ise maalesef ulasamadik.

Hiç yorum yok: